Bokningsregler

Denna bokningsinformation gäller om du bokar direkt via vår hemsida, inte via extern bokningskanal som Booking, Expedia etc.

HUR DU BOKAR

Ett kortnummer behöver anges vid bokning. Vi accepterar betal- och kontokort utgivna av Visa, Mastercard och American Express. Dina kortuppgifter sparas inte hos oss utan hanteras externt av vår betalningsleverantör Stripe.

När bokningen är genomförd får du en bokningsbekräftelse till den e-post du har angivit.

ÅTERBETALNINGSBAR/EJ ÅTERBETALNINGSBAR BOKNING

Vi har två olika bokningstyper. En återbetalningsbar bokning innebär att du kostnadsfritt kan avboka fram till kl 18:00 dagen före ankomst. Ditt kort debiteras först vid ankomst. Vid ej återbetalningsbar bokning debiteras beloppet i samband med bokning och återbetalas inte vid eventuell avbokning.

BOKNING/AVBOKNING/ÄNDRING

För att komma till din sida anger du i ”Sök Bokning” det femsiffriga bokningsnummer som du hittar i bokningsbekräftelsen som sänts till din e-post, samt ditt efternamn. Här kan du se din bokning samt göra eventuell avbokning. Om du valt en återbetalningsbar bokning kan du kostnadsfritt avboka fram till kl 18:00 dagen före ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras första natten.

För att ändra en bokning, avboka den nuvarande och gör en ny bokning på vår bokningssida eller kontakta oss så hjälper vi dig.

GRUPPBOKNING

Vid bokning av 4 rum eller fler gäller separata villkor, vänligen kontakta oss före bokning i dessa fall.

ÅLDERSGRÄNS

För att få boka med oss måste du vara minst 18 år.
I andra fall behöver en målsman genomföra bokningen och kontakta oss i förväg.

Allmän information

IN- OCH UTCHECKNING

Receptionen är öppen för incheckning måndag till lördag kl. 15:00 – 18:00 och fredagar till kl 19:00. För ankomst efter dessa tider samt söndagar gäller självincheckning.

Om du inte angett ankomsttid i bokningen meddela oss gärna via e-post om det blir en sen ankomst. Vid sen ankomst skickar vi dagen du anländer ut information och koder för självincheckning till din e-post och via sms.

Utcheckning senast kl 11:00.

KONTANTLÖST HOTELL

Hotellet är kontantlöst. Betalning på plats kan göras med kort utgivna av Visa och MasterCard (även Electron och Maestro).

FRUKOST

Frukost serveras vardagar mellan kl. 07:00 – 09:00 och på helger mellan kl. 08:00 – 10:00.

RÖKNING

Hotellet är rökfritt. Alla utrymmen är utrustade med rökdetektorer. Detta inkluderar balkonger och toaletter. Gäst som röker på hotellet debiteras 4 000 kr i saneringskostnad. Larm på grund av rökning eller annan oaktsamhet kan leda till åtal. Kostnad för brandkårsutryckning kommer debiteras gäst.

LEGITIMATION

Gäster måste kunna uppvisa legitimation vid ankomst.