Om hotellet

Vi erbjuder våra gäster ett modernt, komfortabelt och prisvärt boende i toppen av Linné. Vår förkärlek för skandinavisk design och så klart stolthet över Göteborg präglar hotellet. Här bor du lugnt men ändå nära stadens alla sevärdheter. Vad sägs om restaurangtäta Linné, trendiga Långgatorna, pittoreska Haga och gröna Slottsskogen som närmaste grannar?

  • Prisvärt och modernt boende
  • Enkla, komfortabla rum i skandinavisk stil
  • Centralt läge med närhet till kollektivtrafik
  • Daglig frukostbuffé
  • Tillgång till gästkök
  • Fritt och snabbt wifi
Läs mer

Rumstyper

Hos oss sover du gott oavsett om du väljer ett standardrum eller ett ekonomirum. Alla rum har kvalitetssängar och ljudisolerade fönster. I standardrummen ingår allt i priset. Det är bara att krypa ner i en bäddad säng och vi städar dagligen. På morgonen är du välkommen till vår goda frukostbuffé. I ekonomirummen bor du lite enklare och bäddar själv när du anländer. Naturligtvis är du också välkommen till frukostbuffén för en tilläggskostnad.

Läs mer

Frukostbuffé

Frågar du oss så är frukosten både dagens viktigaste och godaste mål. Det har vi tagit fasta på och serverar därför dagligen en omtyckt frukostbuffé i vår ljusa och ombonade matsal. Här finner du även tv, dagstidning och magasin.

Läs mer

Om Linné

Med spårvagn precis utanför hotellet är hela staden inom nära räckhåll men det finns också mycket att upptäcka i närområdet.

Läs mer

Boka online

Alltid bästa pris och avbokningsvillkor

Till bokningssidan

Hitta hit

Adress:
Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem
Linnéplatsen 8
413 10 GÖTEBORG

Koordinater:
WGS 84 (lat, lon):
N 57° 41.438', E 11° 57.142'

WGS 84 decimal (lat, lon):
57.69063, 11.95237

RT90:6402730, 1270282

SWEREF99 TM:6398353, 318343