Vi erbjuder våra gäster ett enkelt, komfortabelt och prisvärt boende i toppen av Linné. Vår förkärlek för skandinavisk design och så klart stolthet över Göteborg präglar hotellet. Här bor du lugnt men ändå nära stadens alla sevärdheter. Vad sägs om restaurangtäta Linné, trendiga Långgatorna, pittoreska Haga och gröna Slottsskogen som närmaste grannar?

Välkommen att bo hos oss! Bokningsregler finner du här.

INCHECKNING

Du är välkommen att checka in från kl 15 alla dagar. Med ett enkelt system för självincheckning kan du välja att checka in när det passar dig. Ankomstdag får du alla information du behöver samt koder till entrédörren och din nyckelbox via sms och e-mail.

Önskar du lämna av ditt bagage innan incheckningstiden börjar? Var vänlig och kontakta oss innan du anländer så hjälper vi dig.

UTCHECKNING

Utcheckning sker senast kl 11 avresedagen.

GÄSTKÖK

Alla gäster är välkomna att använda hotellets gästkök som har öppet dagligen kl 6-22. Här finner du alla nödvändiga faciliteter för att kunna förvara och tillreda medtagen mat: kylskåp, spis, micro, kaffebryggare, vattenkokare och övriga tillbehör. I köket finns bord och stolar så att du kan sitta ner och äta din måltid i lugn och ro.

PARKERING

Det finns flera möjligheter till parkering i området. Vill du börja med att lämna av bagage vid incheckning finns en parkeringslucka precis utanför hotellet där du kan stå gratis i 10 min.
Nedan listas några av parkeringarna i närheten. Du kan hitta fler genom att följa denna länk.

Albin Holms Backe 9 min walk,
21 spots, 24 h, 10 kr/h 8 AM–6 PM, other hours 2 kr/h

Seminariegatan 6 min walk,
31 spots,
24 h, 15 kr/h 8 AM–6 PM, other hours 2 kr/h

Jungmansgatan 8 min walk,
42/13 spots,
24 h, 15 kr/h 8 AM–6 PM, other hours 2 kr/h

Konstepidemins Väg 4 min walk,
18 spots, 24 h, 30 kr/h 8 AM–10 PM, other hours 2 kr/h

Vegagatan 7 min walk,
60/25 spots, 24 h, 30 kr/h 8 AM–10 PM, other hours 2 kr/h

KONTANTLÖST HOTELL

Hotellet är kontantlöst. Betalning på plats kan göras med kort utgivna av Visa, MasterCard och American Express (även Electron och Maestro).

RÖKFRITT HOTELL

Hotellet är rökfritt.