Ekonomirum

Ekonomirum

Ekonomirummen är av något enklare standard med antingen våningssäng eller dubbelsäng. Precis som för standardrummen är sängarna av hög kvalitet. Alla rum har stolar och bord. Frukostbuffé ingår inte i priset men finns för en tilläggsavgift. Till ekonomirummen kan du kan antingen välja att ha med dig egna sängkläder eller hyra för 65 kr/set.

DUBBELRUM

1-2 personer
I dessa rum sover du gott i sköna dubbelsängar. Alla rum har stolar och bord och TV. En del av rummen har tillgång till balkong. Sängkläder och frukostbuffé finns för en tilläggsavgift. Toaletter och duschar i nära anslutning till rummen.

2-BÄDDS-, 4-BÄDDS OCH 6-BÄDDSRUM

1-6 personer
Dessa rum har våningssängar av samma goda kvalitet som övriga sängar. Vid varje bädd finns en förvaringskorg som rymmer det viktigaste samt ett eluttag. Alla rum har stolar och bord. Sängkläder och frukostbuffé finns för en tilläggsavgift. Toaletter och duschar i nära anslutning till rummen.

SOVSALAR

1 person
Reser du ensam och kan tänka dig att dela rum med andra resenärer finns möjlighet att hyra bädd i sovsal. Hotellet har två mindre sovsalar, en för kvinnor och en för män (ej mixade rum) med sex bäddar per rum. Till varje bädd finns ett förvaringsskåp där du använder medtaget hänglås eller köper ett på plats av oss. Sängkläder och frukostbuffé finns för en tilläggsavgift. Toaletter och duschar i nära anslutning till rummen.