INCHECKNING PÅ LINNÉPLATSENS HOTELL OCH VANDRARHEM

Nu närmar sig din vistelse hos oss på Linnéplatsens hotell och vandrarhem. 

Receptionen är öppen kl 8-11 alla dagar. Övrig tid är receptionen obemannad men du når oss på ett journummer om det skulle vara ett akut problem. Vid ankomst checkar du in med vårt enkla och snabba självincheckningssystem. Du kommer att få ett sms med information för självincheckningen samma dag du anländer. Incheckningstid från kl 15. 

Utcheckning är senast kl 11. Checkar du ut innan kl 8 är det bara att lägga nyckeln i key-drop-boxen vid receptionsdisken. Är rummet inte förbetalt och/eller du har tillägg att betala debiterar vi inlagt kort i bokningen eller mailar en betalningslänk. Vi är tacksamma om du i så fall mailar oss din e-postadress eftersom vi inte alltid får tillgång till den via Expedia-gruppen.

ATT BO I ETT STANDARDRUM

Frukost serveras kl 8-10. Önskas tidigare frukost kan vi ordna en frukostpåse som du kan hämta ut tidigare på morgonen. Meddela oss i så fall senast kl 11 ankomstdag. Vi har även ett gästkök på första våningen, till vänster om receptionen.

Sängkläder och handdukar ingår och bor du mer än en natt erbjuder vi daglig städning.

ATT BO I ETT EKONOMIRUM ELLER I EN SOVSAL

I ekonomirum ingår inte sängkläder och handduk. Kostnaden är 75 kr/set och du hittar det på ditt rum. Du kan även välja att ha med dig egna sängkläder. Meddela i receptionen vid utcheckning. Checkar du ut tidigt kan vi maila en länk för betalning.

Frukostbuffé serveras kl 8-10 och kostar 125 kr. Om du önskar frukost förboka gärna innan ankomst men det går också bra att bestämma sig på morgonen. Vi har även ett gästkök där du kan laga din egen frukost.