Välkommen till Linnéplatsens hotell och vandrarhem

Idag har vi självincheckning. Här följer instruktioner:

1. Entrédörren öppnas med den kod du fick i smset. Vänligen notera att du efter incheckning använder din rumsnyckel även till entrédörren eftersom vi regelbundet byter entrékod.

2. Nyckel med rumsnr. finns i en nyckelbox en våning upp i trapphuset. Du öppnar boxen med den andra koden du just fick i smset. I din box finns även en extranyckel som ska ligga kvar i boxen. Du använder endast din extranyckel ifall du skulle råka låsa dig ute från rummet när personal inte är på plats. Ett tips är därför att lära dig koden till din nyckelbox. Koden är densamma under hela din vistelse. Använder du extranyckeln lägg direkt tillbaka den i boxen så att den alltid finns där.

Incheckning kan ske från kl 15.
Receptionens öppettider är kl 8-11 alla dagar och vi serverar frukost kl 8-10.

Vi finns på toppen av Linnégatan, precis vid hållplats Linnéplatsen.
Adress: Linnéplatsen 8, 41310 Göteborg.

Vid akuta ärenden utanför receptionens öppettider nås vi på ett journummer som du hittar i receptionen. Journumret är endast för akuta ärenden. Övriga frågor hittar du svar på i information som finns samlad på receptionsdisken, på väggen snett mittemot receptionen, på ditt rum eller i tidigare mail gällande incheckning och din vistelse på hotellet. Självklart är du välkommen att ställa frågor till oss under receptionstid. Du kan också alltid maila oss på info@boilinne.se

Hoppas att du kommer att trivas. Välkommen!